a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Workshop: Aan de slag met SEO

Workshop_SEO

Workshop: Aan de slag met SEO

Een goede SEO-strategie is onmisbaar voor iedere website. In de praktijk blijkt dit voor veel mensen lastiger te zijn dan vooraf gedacht wordt. Aan de slag gaan met SEO vraagt om een goede voorbereiding en voldoende kennis. Tijdens deze workshop leer je in ongeveer een uur de basis van SEO en ga je hiermee op een praktische manier aan de slag. Wil jij graag aan de slag met SEO maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan snel verder.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer wil weten over SEO of er concreet mee aan de slag zou willen gaan.

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met SEO. We starten met een korte introductie van vijftien minuten waarin wij gaan vertellen wat SEO inhoudt en hoe SEO eraan toegaat in de praktijk. Na de introductie zullen we in groepen aan de slag gaan met een SEO-opdracht. Hierbij kun je aan de slag gaan met het optimaliseren van jouw eigen website. Heb je zelf geen website? Dan hebben wij een casus voor je klaarliggen.

Tijdens de workshop ga je concreet aan de slag met SEO waarbij je een pagina gaat optimaliseren op basis van de informatie die wij jou aanreiken. Hierbij moet je denken aan onder andere een zoekwoordenonderzoek, contentstrategie, linkbuilding, aantrekkelijk schrijven en de vragen waar jij zelf mee zit. Tijdens de workshop staan wij klaar om jou op een zo praktisch mogelijk niveau te helpen en jou zo meer inzicht te geven in wat SEO voor jou kan betekenen.

Aan het eind van de workshop zullen we afsluiten met een praktijkvoorbeeld waarbij wij laten zien hoe je op de juiste manier een SEO-strategie implementeert en wat voor impact dat heeft.

Inhoud workshop

  • 15 minuten introductie en uitleg
  • 30 minuten in teamverband aan een case werken
  • 15 minuten case bespreken en praktijkvoorbeeld

Wat kun je na deze workshop?

Na deze workshop weet je de basis van een goede SEO-strategie en kun je op een juiste manier invulling geven aan de optimalisaties die je op een website kunt doen met betrekking tot SEO. Daarnaast ben je in staat om kritischer te kijken naar de invulling van een website en heb je een duidelijker beeld wat voor impact SEO op een website heeft.

Ben jij geïnteresseerd en wil je graag concreet aan de slag met SEO? Dan ben je op donderdag 8 november van harte welkom bij de workshop aan de slag met SEO.

speaker_info

De sprekers

Wilco den Boef

Ingmar van der Helm