a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Wearables: wear the future!

Content_Marketing

Wearables: wear the future!

Het bandje om je arm die je stappen kan tellen, is handig, toch? Natuurlijk kunnen slimme horloges meer dan alleen je stappen bijhouden, maar over het algemeen zijn draagbare apparaten, wearables, de afgelopen jaren niet verder ontwikkeld en dat is spijtig.

Wearables zijn mobiele technologische hoogstandjes die je op het lichaam kan dragen. Denk hierbij aan smartwatches of fitnesstrackers maar ook Google Glasses. Wearables kunnen bijv. worden ingezet in de logistiek of zorgsector.

In 2009 kwamen de eerste wearables, compleet met touchscreen, op de markt. Vandaag de dag heeft 1 op de 3 Nederlanders een wearable in huis. Nog belangrijker is de volwassenheidsfase waar wearables zich nu in bevinden, waardoor we in theorie aan het begin staan van misschien wel een nieuwe wereld!

Aan de hand van deze interactieve workshop nemen we met z’n allen een duik in de wereld van draagbare technologieën en bereiden we jou voor op de toekomst van wearables in het werkveld.

Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met een nieuw zicht op de wereld van wearables. Er gaat een totaal nieuwe en spannende wereld voor je open. Wearables zijn niet enkel een entertainment middel maar kunnen daadwerkelijk worden ingezet in het werkveld. Denk hierbij aan toepassingen in bijv. de logistiek of de zorg.

Dus wil jij up-to-speed gebracht worden met betrekking tot alle innovaties op het gebied van wearables en de praktische toepassingen hiervan op de werkvloer? Schrijf je dan in voor onze workshop.

Wearables: wear the future!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Patrick Schaap

Omar El-Hadadd

Samir Skori

Aike Lute