a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Waarom like je wat je liket?

Social_Media

Waarom like je wat je liket?

(Je kunt niet meer inschrijven, maar wel vandaag om 13:30 rechtstreeks deelnemen via deze link.)

Waarschijnlijk heb jij het zelf niet eens door, maar onbewust word je door verschillende factoren beïnvloed tijdens het scrollen op social media. Iets leuk vinden op Instagram betekent niet altijd dat je het echt leuk vindt. Er zijn allerlei redenen om een post wel of niet te liken, bijvoorbeeld aanverwante emoties of omdat je je verplicht voelt om een like te geven aan je beste vriend/vriendin.

 

Iedereen kan beïnvloeden en beïnvloed worden, de vraag is hoe dat komt. Je hersenen nemen bepaalde aspecten sneller op dan andere, bijvoorbeeld hoe minder kleren hoe meer likes. Het benutten van deze onbewuste factoren kunnen voor zowel de normale Instagram gebruiker als de zakelijke gebruiker erg waardevol en effectief zijn.

 

Door haar immens grote bereik, is social media een zeer handige tool geworden om een boodschap over te brengen aan de doelgroep. Enkel een post op Instagram plaatsen met een leuke caption kan altijd, maar opvallen doe je daar niet mee. Veel gemakkelijker is om direct in te spelen op factoren waardoor jij je als gebruiker of zakelijk account kan onderscheiden van de duizenden andere posts.

 

In deze webinar laten we jou beter begrijpen hoe er ingespeeld kan worden op de bewuste maar vooral ook de onbewuste factoren tijdens het gebruiken van Instagram. Ook komt er aan bod hoe jij op persoonlijke of zakelijke vlak Instagram kan inzetten en hier optimaal van kan profiteren voor de beste marketing resultaten.

 

Wat ga je leren?

 

  • De belangrijke basis van Instagram gebruik.
  • Het creëren van interactieve content voor je doelgroep.
  • De bewuste maar vooral de onbewuste factoren die invloed hebben op het gedrag op Instagram.
  • Hoe er maximaal op deze factoren ingespeeld kan worden.

 

Kortom, hoe steekt Instagram marketing in elkaar en hoe kan je Instagram als middel maximaal inzetten.

 

Voor wie is dit live- webinar?

De live-webinar is voor iedereen bedoeld die actief is op social media en graag dit specifieke platform beter wil begrijpen.

 

Zet jij Instagram in in je social media mix en wil jij graag weten hoe Instagram marketing werkt? Sluit aan bij ons webinar! Dit kan heel makkelijk, door in te schrijven en op de link naar het live- webinar te klikken op de juiste starttijd. Het live-webinar zal plaats vinden op 5 November.

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Nadine Durato

Nigel Wolff

Pay Wafa

Savannah de Vos