a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Usability 101: Optimaliseer je website binnen een uurtje!

Usability_101

Usability 101: Optimaliseer je website binnen een uurtje!

Wij leven nu in een digitaal tijdperk. Vrijwel iedere onderneming heeft 1 of misschien wel meerdere websites. De website wordt gezien als het belangrijkste visitekaartje van het bedrijf. Maar wat als uw website niet naar toebehoren werkt? Bezoekers van uw site willen makkelijk en snel vinden wat zij zoeken. Als uw website niet goed in elkaar zit kan dat lijden tot onnodig klantverlies.

Heeft u twijfels of onzekerheden over uw website en wilt u graag weten hoe u deze kunt verbeteren, maar weet u niet echt waar u moet beginnen? Ons advies is: kijk eens naar de usability van uw site. Bij onze workshop Usability 101 vertellen wij eerst wat usability inhoudt en waarom het zo belangrijk is, en daarna hoe u zelf de usability kan verbeteren van uw website. Neem uw eigen laptop mee naar de workshop zodat wij meteen aan de slag kunnen gaan. Een goede gebruikerservaring is bovendien de reden waarom bezoekers meer tijd besteden op uw website en vaker terug zullen keren. Verder kan een goede usability ook de conversie positief kan beïnvloeden. Ons streven is om iedereen individuele aandacht te geven en te adviseren in het optimaliseren van uw website. De workshop vindt plaats op de HvA, dus u gaat letterlijk weer terug de schoolbanken in!

Als u deze sessie volgt gaat u naar huis met bergen nieuwe kennis. U kunt dan

  • Uw kennis over usability inzetten in de praktijk
  • Usability problemen herkennen
  • Zelfstandig uw website optimaliseren
  • User experience van uw website verbeteren

Het is nooit te laat om te leren, dit is de perfecte gelegenheid hiervoor! Lijkt het u interessant om in een korte sessie van een uurtje meer leren, en dat meteen in de praktijk brengen? Geef u dan snel op!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De Sprekers

Sabine Karsemeijer

Julia van den Bergh