a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>The face behind your brand

CRO_Content_Marketing

The face behind your brand

Heb jij een bedrijf en wil je meer leren over influencer- en paid search marketing? Dan ben je bij onze sessie voor dummies aan het juiste adres. Er zullen drie sprekers aan het woord zijn en zij zullen je alles leren, van A tot Z, over deze twee vrij nieuwe vormen van marketing. Wij gaan je vertellen hoe jij een influencer het gezicht van je merk maakt en deze een rol binnen jouw bedrijf geeft. Daarnaast leggen we je uit hoe je influencer marketing en paid search marketing kunt combineren in jouw bedrijf.

In deze sessie zullen wij jou uitleggen hoe jij al jouw geld investeert in één influencer in plaats van meerdere. Een mooi voorbeeld hiervan is modeketen ‘Pretty Little Thing’; zij hebben een wereldwijde grote influencer aangenomen als creatief directeur. Maar waarom hebben ze dit gedaan en hoe gaan ze te werk? Deze sessie is dus voor iedereen die wilt leren hoe jij je volledig kunt focussen op het samenwerken met één influencer. Je hoeft niks mee te nemen, wij bieden al het nodige aan!

Na deze sessie ben je geen dummie meer op het gebied van influencer- en paid search marketing. Wacht niet te lang en schrijf je in via de button als je jouw merk een gezicht wil geven!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Tatum Veldema

Mylene van der Voort

Anchel Singh