a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Shine online

Content_Marketing

Shine online

Alles wat je moet én wil weten over online zichtbaar zijn

Ben jij nog nieuw in de marketingwereld en weet jij nog niet goed hoe je als bedrijf online zichtbaar kan zijn? Zijn de termen Search Engine Optimisation, Mobile marketing en Influencer Marketing voor jou bekend, maar weet je nog niet hoe je het moet toepassen? Dan hebben wij goed nieuws! In deze sessie nemen we jou door middel van een stappenplan mee om online te shinen! Online zichtbaar zijn, hoe doe je dat nou? In onze sessie vertellen wij het jou aan de hand van de volgende 3 stappen:

Stap 1: SEO voor dummies door Chiel de Moel

Wij gaan jullie in de basis uitleggen wat je allemaal wilt en moet weten over SEO. Aan de hand van deze sessie kan je gelijk beginnen met het verbeteren van je SEO, en wel helemaal gratis! Dus heb jij een beginnend bedrijf, wil je meer weten over SEO, of ben je student en wil je meer informatie over SEO? Dan is deze stap perfect voor jou! Er zal in deze sessie gesproken worden over hoe je op de juiste zoekwoorden kunt komen, hoe je de zoekwoorden in je website kunt verwerken, en hoe je merk op deze manier beter online vindbaar wordt.

Stap 2: Mobile marketing door Jae Kim

Tegenwoordig kan je niet meer zonder je mobiel naar buiten. Overal waar je heen gaat heb je te maken met een mobiele device. Wil jij weten hoe jij je doelgroep effectief kan aanspreken via het populairste marketingmiddel, het mobiele apparaat? Dan ben je op het juiste adres!

Stap 3: Influencer Marketing door Madelief Hegge en Anne Karsemeijer

We kunnen er bijna niet meer omheen: influencers. Bedrijven werken maar al te graag samen met ze. Waarom? Simpelweg omdat het werkt! Wij gaan je alles vertellen hoe je als startend bedrijf influencer marketing kan inzetten. Aan de hand van een casus van modewebsite NA-KD laten wij de verschillende mogelijkheden zien van influencer marketing.

Na deze sessie ben je klaargestoomd voor de online marketingwereld!

Interesse gekregen? Schrijf je dan snel in voor deze leerzame sessie en hopelijk zien we jou online op 18 november tijdens het HvA Digiteers congres!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Madelief Hegge

Jae Kim

Chiel de Moel

Anne Karsemeijer