a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Meer verkeer naar je website doe je zo

Traffic

Meer verkeer naar je website doe je zo

(Je kunt niet meer inschrijven, maar wel vandaag om 14:30 rechtstreeks deelnemen via deze link.)

Webverkeer voor beginners: het vergroten van naamsbekendheid van jouw start up organisatie en meer traffic naar website met als einddoel performance based inkomen opbouwen

 

Starten met geld verdienen via het webverkeer en bijpassende content door middel van affiliate marketing strategieën. Hierbij kun je denken aan het genereren van leads als publisher van content, maar ook het komen tot conversies via jouw eigen website. We zullen tips delen over het creëren van kwalitatief sterke content om omzet op te bouwen.

In een meer digitaliserende wereld is het belangrijk dat er een grotere focus ligt op jouw website. Jouw website is de plek waar het allemaal moet gebeuren, van informeren tot verkoop. Toch zien we dat er bij veel bedrijven te weinig webverkeer ontstaat om hier succesvolle cijfers uit te halen. Deze sessie is bedoeld om een dieper inzicht te geven in jouw webverkeer en wat er mogelijk is voor jou.

In het programma zal er gesproken worden over het gebruik van content marketing, affiliate marketing en marketing automatisering om jouw webverkeer een boost te geven.

Deze sessie is bedoeld voor elke ondernemer die zich bezig houdt met zijn webverkeer en hier vooral verbetering in zoekt.

 

 

In deze sessie zullen we je meenemen in de wereld van webverkeer en ervoor zorgen dat jij weet hoe jouw potentiele en huidige klanten trekt naar jouw website.

Zo krijg je meer webverkeer en kan je starten met geld verdienen.

 

 

Altijd al meer willen weten over online webverkeer en hoe jij dit toepast op jouw eigen website? Schrijf je in voor deze sessie waarbij je alle ins and outs leert over het creëren van verkeer naar jouw website en performance gericht inkomen opbouwen. Tot dan!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Mitch Fluijter

Rico Luttik

Steijn Baron