a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Marketing in 2020: Virtual Reality & Voice Search

Marketing_2020

Marketing in 2020: Virtual Reality & Voice Search

De wereld van marketing verandert constant. Waar we 10 jaar geleden nog versteld stonden van de komst van de app store, kunnen we nu zelf gemakkelijk apps bouwen. Bedrijven zijn 24/7 bezig met de laatste ontwikkelingen en volgens experts kunnen we binnenkort niet meer zonder Voice Search en Virtual Reality. In het jaar 2020 zal meer dan 75% van de huishoudens in Nederland gebruik maken van Voice Search en zal de totale omzet van Virtual Reality boven de 24 miljard uitstijgen.

Vroege vogels vangen de beste wormen, dus nu is de tijd om je voor te bereiden op de hype die gaat komen. Want dat het gaat gebeuren, is zeker. Op dit moment lijken Virtual Reality en Voice Search misschien buiten handbereik, maar in een uur laten we zien dat je zelfs met beperkte middelen al ver kan komen. Dus, wil jij alvast een kick-start op het gebied van Voice Search en Virtual Reality? Dan mag je deze sessie niet missen!

Wij gaan je laten ervaren wat deze fenomenen inhouden, hoe je dit als bedrijf kan inzetten en wat daarbij belangrijk is.

In deze sessie gaan we:

  • Zelf Virtual Reality content creëren.
  • De indrukwekkende toepassingsmogelijkheden van Voice Search in kaart brengen.

Wil jij jezelf als marketeer klaarstomen voor de toekomst van Virtual Reality en Voice Search tijdens een 60 minuten durende sessie? Kom dan naar onze sessie op 8 november!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

Voice Search Experts

Bas van de Glind

Jovanny Adam

speaker_info

Virtual Reality Experts

Stijn Mollink

Matthijs Kemper