a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Internet Of Things voor Dummies

CRO_Content_Marketing

Internet Of Things voor Dummies

In deze workshop zullen we alles wat je wilt weten over Internet of Things vertellen, zodat jij weer helemaal up to date bent over alle nieuwste technische snufjes. Daarnaast zal naar voren komen hoe bedrijven de kansen van Internet of Things kunnen benutten en hoe ze dit efficiënt kunnen toepassen binnen hun organisatie.

 

We willen tijdens de sessie de deelnemers meer verdieping geven in het onderwerp en ze meenemen in de wereld van Internet of Things. Er zullen dus veel relevante en toepasselijke voorbeelden genoemd worden en er zal een interactieve experience aspect aan zitten.

 

De sessie zal online via Teams plaatsvinden en uit drie onderdelen bestaan:

1e onderdeel: Het begrip Internet of Things zal uitgelegd worden. Wij schetsen een duidelijk beeld van het wat het begrip inhoudt en geven hierbij relevante voorbeelden.

2e onderdeel: Hier zal uitleg worden gegeven over Internet of Things vanuit het oogpunt van een bedrijf. Er zal duidelijk worden hoe bedrijven de kansen van Internet of Things kunnen benutten en hoe het efficiënt kan worden toegepast binnen de organisatie. We gaan hierbij ook verder in op het gebruik van het business model van Internet of Things.

3e onderdeel: Aan het einde van de sessie gaan we kijken hoeveel van de informatie is blijven hangen en zullen we alle belangrijke informatie nog een keer doornemen. Dit wordt gedaan aan de hand van een Kahoot.

 

Wil jij nou die collega zijn die een bedrijf naar het volgende niveau tilt door je kennis over Internet of Things? meld je dan nu aan voor deze webinar via de onderstaande link!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Zara van ‘t Hoff

Wiep Strooper

Matz van Dalen

Laurens Huisman