a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Influencer Marketing: Leren Adverteren

Influencer_Marketing

Influencer Marketing: Leren Adverteren

Waarom zou je als bedrijf samenwerkingen met influencers aan gaan?

De wereld van marketing is continu aan het veranderen, waar offline marketing de “go to” was veranderd dit steeds meer naar online marketing. Dit komt doordat de mens steeds meer digitaal gaat leven. Social media groeit met de dag en hierdoor wordt influencer marketing een steeds groter begrip. En waarom, zal duidelijk worden in deze workshop.

Tijdens de workshop zal je kennismaken met influencer marketing, wat is dit? En waarom gebruiken steeds meer bedrijven deze manier van marketing? De meest populaire vormen van influencer marketing vinden op dit moment plaats op Instagram en YouTube. Dit zal tijdens deze workshop ook de rode draad zijn.

Door deze theorie zal je beter gaan begrijpen dat een influencer zeker waarde kan toevoegen aan jouw merk. Tijdens deze workshop krijg je genoeg voorbeelden van goede en minder goede uitingen door influencers en de daaraan gekoppelde bedrijven.

Na deze uitleg zal er een case volgen waarin er gezamenlijk gekeken wordt naar de samenwerking tussen deze bedrijven en influencers, welke is er volgens jullie wel succesvol en welke niet?

Na deze workshop zul je het lokaal verlaten met de kennis waarom een samenwerking met een influencer een goed idee zou kunnen zijn. Ook zul je begrijpen dat je bepaalde influencers misschien beter niet aan je merk kunt binden en welke wel. Zo zal een succesvolle samenwerking het gevolg zijn.

Dus ben je geïnteresseerd om meer kennis op te doen over influencer marketing? Meld je dan nu aan!

 

Sprekers:            Siham el Bacha

Melanie van der Veen

Rens de Jonge

 

Duur sessie:       60 minuten

Wanneer:             8 november 2018

Locatie:               Hogeschool van Amsterdam

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Melanie van der Zee

Siham el Bacha

Rens de Jonge