a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Influencer Influenza

Content_Marketing

Influencer Influenza

Verspreid je content effectief onder je doelgroep

Influencer en influenza, twee woorden die veel op elkaar lijken. Eentje is positief en eentje is negatief, maar ze hebben wel iets gemeen. Zowel influencers als influenza verspreiden in rap tempo hun invloed over de wereld. Wij hebben liever influencers, niet nog een pandemie toch? 

Effectief en efficiënt zijn twee woorden waar je als marketeer gelukkig van wordt. Het vertrouwen in merkboodschappen neemt af, dat is niet effectief of efficiënt. We moeten op zoek naar andere manieren om onze invloed op de doelgroep te verspreiden, net als de influenza! Influencers hebben social media in hun greep. Uit onderzoek van Nielsen blijkt dat consumenten bijna evenveel vertrouwen hebben op aanbevelingen van influencers als van vrienden en familie. Als merk wil je dicht bij de consument komen en een band opbouwen, influencers hebben deze band met jouw doelgroep! Wil jij effectief en efficiënt jouw doelgroep bereiken met behulp van influencer marketing? Meld je snel aan voor een interactieve en leerzaam congres voor beginners! Leer alle basics van influencer marketing en ook hoe je ze toe kan passen, inclusief tips van gastsprekers en leuke quizjes!

Na afloop kan jij als geen ander influencer marketing inzetten. Je leert onder andere:

  • De basics van influencer marketing.
  • Hoe je influencer marketing effectief en efficient implementeert.
  • Hoe je relevante influencers vindt en benadert.
  • De trends en ontwikkelingen van influencer marketing.
  • De kaders van influencer marketing.

Ben jij net zo enthousiast over influencer marketing als ons en kan jij niet wachten om meer hierover te leren? Kom dan 18 november naar onze online congres en verdiep je op een interactieve en leuke manier in influencer marketing. Meld je nu aan !

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Yusuf Naderi

Anne Kleijbeuker

Denise Barlag

Valerie Hevink