a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

>Hoe word ik gevonden op Google (SEA)

SEA

Hoe word ik gevonden op Google (SEA)

Heb jij ook moeite met het bereiken van je doelgroep in zoekmachines? Of wil je hier wat meer over te weten komen? Zoek dan niet verder. Het gebruik maken van zoekmachine advertenties wordt als maar toegankelijker en belangrijker voor individuen en bedrijven. Vind daarom uit hoe jij jouw doelgroep beter kunt bereiken door middel van de juiste zoekterm keuzes.

De workshop zal beginnen met de basis van SEA  en de hierbij behorende zoektermen. Onderdelen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de verschillende soorten zoektermen en de keyword planner van Google. Waar moet je op letten als je je zoekwoorden uitkiest? Wat werkt wel en wat werkt niet in de praktijk? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord worden tijdens de centrale uitleg. Na de uitleg zal het publiek de kans krijgen om groepjes te vormen. Eenmaal in groepjes krijgen zij laptops met de keyword planner. De bedoeling is een lijstje maken met de beste zoektermen die je kunt gebruiken voor een bepaalde case, hier hebben de groepjes ongeveer een half uur voor. Als de tijd voorbij is zullen de resultaten van alle groepjes nagekeken worden, waar wij uiteindelijk een winnaar uit kiezen. Uiteraard wordt er ook feedback gegeven waarom bepaalde zoektermen wel en niet goed zijn.

Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met:

  • Een beter inzicht in de verschillende soorten zoektermen;
  • Een beter begrip van de Google keyword planner;
  • Kennis om zelf zoekwoorden voor advertenties te bepalen;
  • Een prijs als je als eerste eindigt.

Ben jij dus al bezig met SEA en heb jij extra hulp nodig om beter te werk te gaan? Of wil je gewoon je meer te weten komen over SEA en Google? Kom dan naar onze workshop op 6 november verbreed je horizon!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Leonora Tahiri

Mo Soran

Sam Hofmeijer

Shakti Ramautar

Tarik Ceylan

Thijs Keuchenius