a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Hoe trek ik online aandacht

Content_Marketing

Hoe trek ik online aandacht

We hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad; Een onduidelijke website, video’s die jou alles vertellen over de voordelen van een product of een influencer die voor jou de beste oplossing voor alles heeft. Maar wat hebben al deze onderwerpen met elkaar te maken?

Binnen deze webinar doorlopen wij met jou graag de benoemde onderwerpen die nodig zijn om een succesvolle marketeer te worden. Zodat jij in de toekomst over alle kennis bevat om toe te kunnen passen in het bedrijfsleven van de Digital Marketeer. Daarnaast worden er duidelijke voorbeelden uit de praktijk gegeven en zit er een cursus in de webinar inbegrepen.

Van Jackie Stewart die een Heineken biertje weigert in de reclame van Heineken tot aan het ó zo bekende deuntje van de Hema. Het lukt bedrijven steeds beter om een sterk verhaal rond hun merk te bouwen, maar hoe bouw je nou zo’n verhaal en hoe optimaliseer je hiermee jouw conversie zo goed mogelijk door middel van deze content of social media-elementen?

Maar hoe gaat dit in zijn werk en hoe kan dit worden toegepast in de praktijk?
Aan het einde verlaat je de webinar met de volgende kennis:

  • Een beter begrip van conversie optimalisatie
  • Voorbeelden hoe jij meer uit je website kan halen
  • De impact van social media marketing door middel van praktijkvoorbeelden
  • Wat content marketing inhoudt en je weet wat de voordelen zijn

Dus wil jij je bedrijf naar een hoger niveau brengen door middel van de optimalisatie, content of social media? Wil jij daarbij ook te weten komen wat er komt kijken bij het opstellen van een succesvol plan dat zorgt voor succes in de toekomst? Meld je dan aan voor de online webinar die op 18 november plaatsvindt!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Sylvie Kluft

Yoni Aben

Mylan Polman

Jason van der Drift

Isis Kramer