a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Geen geld, wel groeien (SEO)

SEO

Geen geld, wel groeien (SEO)

(Je kunt niet meer inschrijven, maar wel vandaag om 14:30 rechtstreeks deelnemen via deze link.)

Voor niets gaat de zon op, dat weten we allemaal! Echter ook met SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie) kan je met de juiste mindset en benadering helemaal voor niets jouw online business uitbreiden. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af, hoe? Dit gaan wij compleet uitleggen in onze workshop ‘’Geen geld, wel groeien: SEO’’.

In deze workshop zullen we je op een interactieve manier de juiste handvaten geven om als midden- en klein bedrijf SEO op een doordachte en succesvolle manier toe te passen op de website. We zullen op een toegankelijke manier de best practices geven voor de ambitieuze ondernemer die zonder veel geld uit te geven toch wilt groeien. Ben jij echter geen ondernemer, maar simpelweg geïnteresseerd in het onderwerp SEO voel je dan ook vooral vrij om de workshop bij te wonen. Ook voor de mensen die SEO niet in de praktijk zullen gebruiken zal dit een hele interessante workshop zijn die jou helemaal up to date brengt over het onderwerp.

Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met:

  • Een duidelijk inzicht in wat SEO precies inhoudt en uit welke factoren dit bestaat
  • Praktijkvoorbeelden voor Do’s en Don’ts wat betreft SEO
  • Een duidelijk stappenplan die jijzelf kan implementeren op de site voor het verbeteren van de SEO

 

Dus ben jij een ambitieuze ondernemer die graag wilt groeien zonder te veel geld uit te geven of iemand die simpelweg geïnteresseerd is in het onderwerp SEO?  Meld je dan vooral aan voor onze workshop en dan gaan wij samen een leerzame middag tegemoet!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Ches Piloo

Diederick Scheer

Jurre Duijn

Luuk Keurentjes