a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Digital Marketing: All inclusive *****

Content_Marketing

Digital Marketing: All inclusive *****

Digital marketing is in de wereld waarin wij nu leven onmisbaar. Miljoenen mensen zitten dagelijks op social media, via diverse social media kanalen hebben we niet alleen contact met elkaar, maar maken bedrijven ook gebruik van de mogelijkheid om reclame te maken voor hun producten en/of diensten. Zijn deze reclame uitingen wel divers en inclusief genoeg? Wat is social media marketing eigenlijk? En wat heeft content marketing hiermee te maken? 

Het webinar is voor iedereen toegankelijk; tijdens een webinar die gaat over diversiteit en inclusiviteit kunnen we natuurlijk niemand buiten sluiten. Wil jij meer leren over social media- en content marketing in combinatie met het belangrijke onderwerp diversiteit en inclusiviteit? Dan is deze webinar zeker iets voor jou. 

Log in via je laptop en houd je telefoon bij de hand. Door middel van een interactieve sessie leer jij niet alleen waarom social media en de content hierop zo belangrijk is, maar leer jij ook het belang van diversiteit en inclusiviteit. 

Nadat je deze webinar hebt verlaten, heb je meer kennis over:

  • Wat diversiteit en inclusiviteit in houdt
  • Diverse en inclusieve social media marketing
  • Diverse en inclusieve contentmarketing
  • Het belang van diverse en inclusieve marketing
  • Hoe grote bedrijven dit implementeren in hun marketinguitingen   

Wil jij meer weten over dit onderwerp en ook een expert worden op dit gebied? Schrijf je dan snel in via de onderstaande link en zet de datum in je agenda. Tot dan, wij hebben er zin in!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Diede Krant

Loraine Smies

Michelle Numan

Quinty Bieckmann