a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>De perfecte tekstadvertentie opzetten

Customer_Journey

De perfecte tekstadvertentie opzetten

Wist je dat je met jouw bedrijf binnen een uur vanaf nu bovenaan kunt staan in de Google-zoekmachine? En dat dat niet eens heel veel hoeft te kosten? Door gebruik te maken van Google AdWords, vindt jouw doelgroep je op de meest relevante zoektermen. Benieuwd hoe dat werkt en of het iets is voor jouw bedrijf?

Het begrip online advertising is een marketingterm die niet meer weg te denken is. Dagelijks komen wij in aanmerking met online advertenties. Je komt ze tegen bij je favoriete foodblog, in je mailbox, op Facebook of wanneer je een video aan het kijken bent op Youtube. 97% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine en dat maakt Google Ads tot het meest gebruikte online advertentiemedium in Nederland. Google Ads is een advertentieprogramma waarmee bedrijven reclame kunnen maken via tekstadvertenties, display-advertenties, YouTube video-advertenties en in-app advertenties. Met Google Ads kun je op het juiste moment de juiste mensen met de juiste boodschap bereiken. Maar hoe zet je als beginnende marketeer of onderneming je eerste Google Ads advertentie? Waar moet je opletten en wat zijn de valkuilen? Tijdens deze 60min workshop leggen wij stap voor stap uit hoe Google Ads in elkaar zit en hoe jij eerste tekstadvertentie kan opzetten.

Start vandaag nog met het selecteren van de juiste zoekwoorden, het opzetten van winstgevende campagnes en leer je budget zo effectief mogelijk in te zetten. Je hebt aan het eind van onze workshop alle kennis om Google Ads ook voor jouw bedrijf te laten werken.

Aan het einde van deze sessie kan je:

  • Google Adwords toepassen in het bedrijfsleven;
  • De perfecte tekstadvertentie opzetten ;
  • Organisch verkeer genereren naar jouw website;

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Lorano Macnack

Emrah Turkmen

Osman Tosun

Anthony Gorter