a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Customer Journey: De 5 stappen naar verkoopsucces

Customer_Journey

Customer Journey: De 5 stappen naar verkoopsucces

De concurrentie op het internet is heviger dan ooit. De drempel om een online onderneming te beginnen ligt erg laag en daardoor groeien het aantal websites en webshops met de dag. Om de kieskeurige klant goed te kunnen bedienen is het noodzakelijk om de specifieke reis die jouw klant maakt in kaart te brengen en deze te optimaliseren waar mogelijk. Tijdens deze sessie staan we uitgebreid stil bij die reis. Iedere fase wordt apart geanalyseerd en daarna geoptimaliseerd voor één product dat online verhandeld wordt.

Tijdens deze sessie nemen we jullie op een interactieve wijze letterlijk mee van fase naar fase. Aan het einde van de sessie ga je naar huis met een goed beeld van de Customer Journey en eventuele nieuwe trends die hierin een rol kunnen gaan spelen. Wanneer je beschikt over een eigen bedrijf of werkzaam bent bij een bedrijf waar de Customer Journey een grote rol speelt, dan kun je deze ter plekke invullen voor jouw bedrijf aan de hand van de case die wij behandelen. In dit geval ga je dus ook naar huis met een goed ingevulde Customer Journey map. Doordat de Customer Journey een extreem breed onderwerp is zul je tevens naar huis gaan met veel algemene kennis over online marketing.

Het binnenhalen en behouden van de klant wordt steeds lastiger door steeds fellere concurrentie, probeer daarom in iedere fase van de Customer Journey om de klant te winnen.

Wil jij over deze kennis beschikken? Schrijf je dan in voor deze presentatie!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Steven Cransberg

Dion van Ark

Caine van der Breggen

Bas Doodeman

Jordi Kuijlenburg