a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Contentmarketing in 30 minuten

CRO_Content_Marketing

Contentmarketing in 30 minuten

Contentmarketing, tegenwoordig kan bijna elk bedrijf niet meer zonder. De term is een door de jaren heen groeiend iets wat per marketeer weer verschilt. Bedrijven als Apple, McDonalds, Nike, AH gebruiken het allemaal. Alleen nu de vraag: waarom contentmarketing, wat houdt het in en wat kan je ermee?

In ons online congres zullen wij op een leuke en informele manier de kern vertellen waar het nu om draait bij contentmarketing. Kort gezegd zullen wij het breed hebben over de invloed van contentmarketing en het ontstaan hiervan. Er zullen interessante onderwerpen besproken worden zoals:

– Contentmarketing voor de juiste doelgroep;

– Het geheim van contentmarketing;
– De toekomst van contentmarketing;

– Content overload en veel meer interessante onderwerpen;

Wij vinden het leuk de rest van het onderwerp nog een mysterie te houden en pas kenbaar te maken tijdens het congres. Het online door de Hogeschool van Amsterdam georganiseerde congres heeft een totale duur van 30 minuten. Jong, oud, ervaren of startende iedereen is welkom om zichzelf te informeren over contentmarketing. Aan het eind van de rit ben je dan hiermee een heel stuk aan kennis rijker. Dit wordt tenslotte interessant gemaakt door Enzo Snelders, Sacha Renkema en Rodney Fong-Tin-Joen. Wij als laatste jaar studenten zullen al onze vergaarde kennis op een leuke manier met jullie delen! Als je nu nog steeds niet enthousiast bent om mee te doen, dan weten wij het ook niet meer. Schrijf je daarom gerust in en beleef samen met ons de wereld van contentmarketing.

 

Wacht niet langer en profiteer van onze kennis!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Sacha Renkema

Rodney Fong-Tin-Joen

Enzo Snelders