a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Content Marketing: Who needs Photoshop?

Content_Marketing

Content Marketing: Who needs Photoshop?

Zoals je wellicht weet is het inzetten van visuele content op social media voor veel bedrijven een manier om zichtbaar te blijven onder de doelgroep. Dit heet ook wel Content Marketing. Om bij de tijd te blijven is het essentieel om te weten welke vormen Content Marketing heeft en hoe je deze eventueel voor jouw bedrijf kunt toepassen.

Wat is er nou interessanter dan dit waar maken zonder ingewikkelde programma’s als Photoshop? Tijdens deze workshop leren wij jou creatief adverteren in slechts 1 uur! We beginnen met een introductie over Content Marketing. Vervolgens mogen jullie invullen welke content het beste bij jouw bedrijf past. Als je hier eenmaal een idee van hebt gaan we dit omzetten in een visueel beeld. Je gaat aan de slag met een een gebruiksvriendelijke tool waarmee je gemakkelijk professionele visuele content kunt creëren. Daarna is het tijd om te leren hoe je dit kunstwerk het beste deelt met je doelgroep. Hoogstwaarschijnlijk zal jouw doelgroep te vinden zijn op Facebook en daarom zullen wij jou leren hoe je jouw beeld kunt adverteren via Facebook!

Visuele content wordt gezien als een krachtige manier van content creatie. Om dit te maken wordt er vaak gedacht dat je een master in Photoshop moet zijn of dat je een ervaren graphic designer moet inhuren, maar is dit ook echt zo? Het antwoord: NEE! Tijdens de workshop Content Marketing laten wij jou kennis maken met gemakkelijke en GRATIS tool. Want professionele designs maken hoeft niet ingewikkeld, tijdrovend of duur te zijn!

Wat levert deze workshop jou op?

Na het volgen van deze workshop ga je naar huis met een heldere kennis over Content Marketing en heb je een idee van welke content werkt voor welke doeleinden. Je ontwikkelt je skills op het gebied van content creatie aan de hand van de tool Canva. Tot slot kan je aan het einde van de workshop, jouw gecreëerde content middels Facebook adverteren.

Twijfel niet en schrijf je in voor deze workshop waarbij je visuele content leert creëren zonder photoshop en zonder iets te hoeven betalen! Voor de workshop is geen enkele ervaring vereist.

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Rabia Egilmez

Jessica van Zeijderveld

Cristine Hersilia

Hania Karag