a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Big data, betere data

Content_Marketing

Big data, betere data

Big data en personalisatie, twee termen die steeds vaker ter sprake komen en eigenlijk hand in hand gaan. Maar wat houden deze termen nou eigenlijk in of wat kan hiermee gedaan worden? 

Het zijn termen die dagelijks gebruikt worden, maar voor veel personen is de achterliggende theorie nog vaag. Hier willen wij verandering in brengen! Ontmoet de sprekers, Beriwan, Floris, Thi-Lien en Tomas, die u kennis zullen laten maken met deze twee belangrijke onderwerpen. 

Tijdens onze workshop, in de vorm van een tedtalk, zal er een overzicht gegeven worden over het onderwerp big data en personalisatie. Dit zal worden besproken voor (e-commerce) bedrijven. 

Vraagstukken als “hoe kunt u big data veilig opslaan in uw organisatie?” en “hoe kan u deze data meetbaar maken voor de toekomstige doelstellingen van uw organisatie?” worden tijdens de workshop beantwoord.

Hiernaast zullen wij de voor- en nadelen van big data en personalisatie vergelijken in de vorm van een discussie. Wij zijn benieuwd naar hoe u denkt over dit onderwerp en maken dit graag met u bespreekbaar. 

Aan het eind van onze workshop heeft u een breder beeld over big data en personalisatie, de voor- en nadelen hiervan, de laatste trends en hoe u als bedrijf om kan gaan met big data en personalisatie. 

Big data is dat ook daadwerkelijk betere data? Kom erachter en schrijf u nu! 

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Tomas Doppenberg

Thi-Lien Kuijl

Floris Koevermans

Beriwan Kaplan