a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>AI: The Next Step for Your Business

Content_Marketing

AI: The Next Step for Your Business

Artificial Intelligence, het klinkt misschien als iets robotisch, iets wat alleen echte engineers gebruiken en begrijpen… Maar, klopt dat wel? Je komt waarschijnlijk vaker in aanraking met AI dan je denkt. Chatbots, automatische formulieren, Virtuele Assistenten, gepersonaliseerde suggesties (denk aan de bonuskaart, of ‘aanbevolen voor jou’ op Netflix), dit zijn allemaal voorbeelden van AI.

Maar de vraag blijft: hoe kun jij AI inzetten voor je bedrijf? In deze sessie – die online plaats zal vinden op 16 november – nemen we je stap voor stap mee in de wereld van AI en haar toepassingsmogelijkheden. We starten de sessie met een korte, no nonsense, omschrijving van het begrip Artificial Intelligence, waarna we gaan kijken naar de manier waarop AI momenteel al aanwezig is in het dagelijks leven. Daarna verzetten we de focus naar bedrijvigheid, de manier waarop jij AI straks kunt gaan gebruiken binnen je bedrijf. Hierbij behandelen we kort de connectie met ‘Big Data’ en Conversie-optimalisatie. Ook de ethische vraagstukken komen aan bod. Tot slot sluiten we af met een blik op de toekomst, waar zien wij AI over 10 jaar?

Kortom, aan het eind van deze sessie begrijp je de basis van Artificial Intelligence en zie je in hoe je AI succesvol zou kunnen implementeren binnen je bedrijf.

Blijf bij de tijd en pak dat concurrentievoordeel! Meld je snel aan via de knop hieronder. Tot snel!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Mike Kompier

Mathieu Pater

Joëlle de Koning

Jelle Andrioli