a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>AI en Machine Learning: Marketing Campagnes 2.0

Artificial_Intelligence

AI en Machine Learning: Marketing Campagnes 2.0

Wil jij jouw campagnes nog beter laten draaien? Of wil jij de targets nog beter neerzetten? Meld je dan aan voor het webinar en kom meer te weten over de toekomst van campagne optimalisatie.

Het belang van forecasten van marketing promoties en campagnes wordt steeds groter. Door de juiste data uit het verleden op de juiste wijze te analyseren kunnen we steeds effectievere campagnes opzetten en verwachtingen beter afstellen. AI en Machine Learning helpen ons data beter te interpreteren en te koppelen via bijvoorbeeld regressie modellen. Deze sessie zal marketeers die veel met marketing campagnes werken en data dienen te analyseren, helpen om effectiever de campagnes te analyseren, voor te bereiden en te evalueren. Dit zal uiteindelijk leiden in een verbetering van de inzet van de marketing campagnes en zal helpen om je een nog betere marketeer te maken! Aan het eind van de sessie zal er ruimte zijn voor vragen en discussies. Verder zijn er geen benodigdheden of voorbereidingen nodig voor het webinar.

Het doel is om jou als marketeer meer te laten nadenken over het gebruik van data in combinaties met jouw campagnes. Wij willen graag laten zien hoe zinvol een juiste verzameling en interpretatie van data kan zijn om een campagne te optimaliseren.

Wil jij jouw campagnes nog beter maken? Schrijf je dan nu in als je deze sessie wilt bijwonen!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Kyle Saffrie

Daan Poel