a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Adverteren op Instagram als een pro

Content_Marketing

Adverteren op Instagram als een pro

Wil jij weten hoe je adverteert op Instagram? Wil jij je omzet laten groeien door middel van Instagram shopping? Of wil jij je doelgroep beter leren begrijpen door middel van het aflezen van de Instagram statistieken? In deze praktische, online workshop geven wij jou handvatten om deze elementen op jouw eigen Instagramaccount toe te passen als een pro! We zullen hierbij niet stilstaan bij de Instagram basics of over hoe je content moet maken, maar ons vooral op praktische informatie richten over hoe jij hiermee jouw Instagram doelstellingen kan bereiken. Ben jij dus al bekend met Instagram maar nog niet met de advertentiemogelijkheden, dan is deze workshop voor jou bedoeld.

 

In deze online workshop is het ons doel dat jij weggaat met het zelfvertrouwen om zelf Instagram advertenties te publiceren, Instagram shopping in te stellen en je eigen statistieken af te lezen en te analyseren. Door middel van video’s, voorbeelden en vooral veel interactie zullen we jou in de online workshop van 45 minuten klaarstomen voor het maken van advertenties op Instagram.

 

Na deze online workshop weet jij hoe je:

  • Instagram advertenties inricht en publiceert
  • Instagram shopping instelt voor jouw onlineshop
  • Instagram statisteken kan aflezen en analyseren en hier in het vervolg op kan inspelen

 

Word jij hier enthousiast van en ben jij benieuwd hoe je dit kan toepassen? Schrijf je dan nu in voor deze online workshop die plaatsvindt op 18 november en leer hoe jij kan adverteren op Instagram als een echte pro!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Lian Gietermans

Jeroen Bouland

Feden Roorda

Aida de Haan