a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Aan de slag met Digital Marketing

Content_Marketing

Aan de slag met Digital Marketing

Inleiding

Tegenwoordig brengen we met zijn allen twee keer zoveel tijd door online als twaalf jaar geleden. Voor elk bedrijf is daarom belangrijk om mee te gaan met de tijd en hierop in te spelen. Marketing is een belangrijk onderdeel voor het succes van een bedrijf en vandaag de dag houdt het in dat je bent waar je doelgroep zich bevindt: het internet. Vier sprekers gaan je in dit congres meenemen in de wondere wereld van de digital marketing.

Praktische zaken

Deze workshop richt zich op mensen die meer willen leren van het digital marketing landschap. Aan de sprekers de taak om de interesse te wekken van de bezoekers en hen mee te nemen in verschillende voorbeeldcases met betrekking tot de onderwerpen Zoekmachine optimalisatie (SEO), Content Marketing (CM), Conversie optimalisatie (CRO) en alles wat daarmee te maken heeft. In een 45 minuten durende sessie via Microsoft Teams wordt er een dynamische workshop gegeven en zal de kennis worden getoetst aan de hand van een interactieve quiz.

Na deze sessie

Weet je wat de onderwerpen SEO, CRO en content marketing precies inhouden, waarom het relevant is en hoe je deze onderdelen effectief kan inzetten binnen elk bedrijf. Met deze nuttige informatie word jij binnen jouw be drijf een ware koploper op het gebied van online marketing en ben je klaar voor het nieuwe digitale tijdperk anno 2022.

Schrijf je snel in!

Dus wil je meer te weten komen over het belang van digital marketing en hoe je dit concreet kunt toepassen bij jouw bedrijf? Meld je dan snel aan voor het online congres ‘Aan de slag met digital marketing’ en verrijk je kennis!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Timo Wille

Tara Koning

Jamilla Mosch

Boyd Visser