a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

>A.I. Like it

AI_like_it

A.I. Like it

Het idee bestaat al jaren en iedereen heeft het begrip A.I. weleens gehoord. Het wordt vaak gebruikt in films en als begin van een apocalyptische wereld waarin het mensenras uitsterft, maar wat is nou fictie en wat is nou waarheid?

De workshop

In deze interactieve workshop zul jij 30 minuten lang meegenomen worden in de wereld van A.I. en zal ervoor worden gezorgd dat je precies weet hoe A.I. werkt, hoe A.I. te herkennen is in het dagelijkse leven en hoe je het in jouw voordeel kan laten werken voor bijvoorbeeld je werk of bedrijf. Aan het eind van de sessie kun je voor jezelf bepalen of A.I. een gevaar of een verrijking is.

Wat heb je nodig?

Interesse in nieuwe opkomende technologieën en een goede dosis fantasie en toekomstgericht denkvermogen

Nadat we je wegblazen hebben aan inzichten en nieuwe informatie, ben jij in staat andere om je heen te kunnen informeren over de nieuwste ontwikkelingen in A.I.. Ook heb je een leuk gespreksonderwerp voor bij het koffiezetautomaat.

Ben je altijd al benieuwd geweest over A.I.? Wilde je nou altijd eens concreet weten wat nou een voordeel is van al die nieuwe technologieën? Dan is dit absoluut een workshop voor jou en schrijf je zo snel mogelijk in!!

Deze sessie bijwonen?

Meer sessies bekijken?

speaker_info

De sprekers

Filli El-Mahi

Kaj Udinga

Lars Ramler